lees online  |  e-mailadres wijzigen  |  afmelden
  Uitnodiging en programma KNMG 170 jaar Jubileumcongres 
 

Wat hebben de afgelopen 170 jaar de medische zorg gebracht, waar staan we nu en waar gaan we heen? Dit jaar viert de KNMG haar 170-jarig bestaan met een gevarieerd en bruisend jubileumcongres, om de dokter van nu te inspireren voor straks.
 
KNMG viert verleden, heden en toekomst. Het KNMG jubileum-congres 'Dokter in verandering’ vindt plaats op dinsdag 5 november 2019 in het NBC te Nieuwegein. De programma-commissie heeft het programma rond vier thema’s opgebouwd; de dokter en de maatschappij, de dokter en de kwetsbare patiënt, de dokter en de technologie en de zorg voor de dokter. Als u wilt kunt u gedurende de dag voor één thema kiezen; de sessies binnen elk thema zijn in het programma herkenbaar aan gekleurde symbolen en zijn verdeeld over drie ronden.

Klik hieronder voor een download van het programma en de link voor inschrijven.

We ontmoeten u graag op 5 november en zien uit naar een boeiend congres.

Met vriendelijke groet,
Claudia van Woerkom
voorzitter programmacommissie KNMG, anios kinder- en jeugdpsychiatrie

N.B. Profiteer van de vroegboekkorting en schrijf u in voor 15 juli. 

Klik hier voor het programma
Klik hier voor aanmelding
 
 
Artsenfederatie KNMG
Artsenfederatie KNMG is een federatieve vereniging met acht aangesloten partners (zeven beroepsverenigingen en De Geneeskundestudent). De KNMG heeft hiermee een achterban van ruim 59.000 artsen en studenten geneeskunde. Artsen die lid zijn van een federatiepartner, zijn automatisch aangesloten bij de KNMG.
Contact
088 - 440 42 00
info@fed.knmg.nl
Volg ons
Facebook   Twitter   Linkedin   Rss